Az Acer c500 sorozatú készülék alapállapotba állítása

Előfordulhat, hogy alapállapotba kell állítani a készüléket, ha nem reagál a képernyőn megjelenített gombok megérintésére.

Szoftveres újraindítás

Szoftveres újraindításnál az Acer c500 sorozatú készülék rendszere a számítógépekhez hasonlóan újraindul. A szoftveres újraindítást követően megmarad az összes adatrekord és bejegyzés.

Szoftveres újraindítás végrehajtása:

Az érintőceruza hegyével finoman nyomja meg az Acer c500 sorozatú készülék jobb felső nyílásában látható Reset gombot.

Acer C530 Hard reset Soft reset 

Vigyázzon a ceruza hegyével

Hardveres alapállapotba állítás

A hardveres alapállapotba állítással törlődik az Acer c500 sorozatú készüléken tárolt összes adatrekord és bejegyzés. Kizárólag abban az esetben végezze el a hardveres alapállapotba állítást, ha szoftveres újraindítással nem tudta megoldani problémáját. A következő ActiveSync adategyeztetési művelet során helyreállíthat minden olyan adatot, amelyet előzőleg a számítógépén szinkronizált. A következő módon végezheti el a hardveres alapállapotba állítást:

  1. Nyomja le, és tartsa lenyomva az Acer c500 sorozatú készülék Today és Messaging (a) gombjait.
  2. Miközben nyomva tartja a Calendar és a Contacts gombot, az érintőceruza hegyével nyomja meg finoman az Acer c500 sorozatú készülék jobb felső nyílásában (b) látható Reset gombot.

Acer C530 Hard reset Soft reset

 

 

MEGJEGYZÉS: Hardveres alapállapotba állításkor az összes formátum, egyéni és egyéb beállítás, így a dátum és a pontos idő is visszaáll a gyári alapértékekre. A ROM-on tároltak kivételével törlődik az összes adatrekord és bejegyzés.