Az Acer n50 újraindítása
Elõfordulhat, hogy újra kell indítania a kézi számítógépet, ha a készülék nem reagál a képernyõn szereplõ gombokra.
Normál újraindítás (soft reset) elvégzése
Ezzel a módszerrel újraindíthatja a kézi számítógépet. Ugyanolyan, mint a személyi számítógépnél a rendszer újrabetöltése. Minden korábban bevitt és elmentett adat megmarad a normál újraindításkor.
A normál újraindítás végrehajtásához:

A toll hegyével finoman nyomja meg a kézi számítógép alján található
mélyedésben elhelyezett Reset gombot.

Acer N50 Hatd reset Soft reset

Teljes újraindítás (hard reset) elvégzése
Teljes újraindítás esetén minden elmentett adat, vagy program törlõdik a kézi számítógéprõl. Soha ne végezzen teljes újraindítást, kivéve, ha a normál újraindítás (soft reset) nem oldotta meg a problémát.
A következõ ActiveSync mûveletnél visszatölthet a kézi számítógépre minden olyan adatot, amit korábban személyi számítógépével szinkronizált. A teljes újraindítás végrehajtásához:

  1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Today és a Messaging (a) gombokat a kézi számítógépen.
  2. Miközben lenyomva tartja a Today és a Messaging gombokat, a toll hegyével finoman nyomja meg a kézi számítógép bal oldalán található nyílásban (b) a reset gombot.

Acer N50 Hatd reset Soft reset

MEGJEGYZÉS: Amikor teljes újraindítást végez, a formátumok, preferenciák, és minden korábbi beállítás (beleérte a dátum és idõ beállítást is) visszaáll a gyári alapbeállítás szerinti értékekre. Minden adat, felvétel, és bevitt információ elvész a csak olvasható memóriában (ROM) tárolt adatok kivételével.