PDA újraindítása - Soft reset

Ugyanúgy indíthatja újra kéziszámíógépét, mint a normál számítógépet, ezzel újraindítja a rendszert, de ilyenkor az el nem mentett adatok elvesznek. Abban az esetben kell újraindítania a PDA-t, ha pl. az adatait visszaállította vagy ha a készülék lefagyott. Vegye ki az SD/MMC memóriakártyát. A ceruzával nyomja meg a reset gombot.    

 

Hardveres újraindítás - Hard reset

Amennyiben a soft reset - újraindítás nem oldotta meg a problémát, vagy ha elfelejtette a jelszavát, megkísérelheti a PDA-t visszaállítani a gyári alapértelmezett beállításokra.

Először mentse le az adatait. Húzza ki a kábeleket és vegye ki a memóriakártyát a PDA-ból. Állítsa le az összes futó programot. A készülék alján lévő kapcsoló gombot kapcsolja bal állásba. Várjon egy percet, mielőtt visszakapcsolná a készüléket. Ekkor automatikusan bekapcsol a készülék és a beállítási varázsló. Kövesse a kijelzőn megjelent utasításokat és állítsa be a beállításokat. Hozza létre újból a kapcsolatot a számítógéppel és töltse vissza az elmentett adatokat, ha korábban lementette azokat.