A készülék újraindítása

Bizonyos esetekben vagy új programok telepítése után a készüléket  újra kell indítani. 
Újraindításkor a nem mentett adatai elvesznek. Újraindítás előtt célszerű adatait elmenteni és a futó programokat bezárni.

Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 Hard reset Soft reset


A ceruza hegyével nyomja meg a reset gombot(1) 
A készülék újraindul. 

Ha a felfüggesztés/folytatás (Supsend/Resume) gombbal sem tudja életre kelteni a készüléket indítsa újra az alábbi módon.
Az el nem mentett adatai elvesznek! Állítson le a programokat, mielôtt újraindítja a kéziszámítógépet.

Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 Hard reset Soft reset

Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 Hard reset Soft resetNyomja meg a reset gombot (2) és ezzel párhuzamosan nyomja meg a Suspend/Resume (1) gombot.

A készülék gyári beállításainak visszaállítása Hard reset 

A készülék gyári beállításokra való visszaállítása abban az esetben válik szükségessé, ha a készülék nem reagál a Suspend/Resume gomb megynyomására vagy nem működik a készülék megfelelően.
A hard reset-tel minden addig telepített program vagy létrehozott fájl törlődik. A hard reset előtt mindig készítsen biztonségi másolatot memóriakártyára vagy asztali számítógépére. 

Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 Hard reset Soft reset

Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 Hard reset Soft reset

Nyomja meg egyszerre a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) (1) és a Calendar (naptár) (2) gombot. Nyomja meg a ceruza hegyével a reset gombot (3). Tartsa néhány másodpercig benyomva a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) és a Calendar (naptár) alkalmazásindító gombot!
A gyári állapot visszaállítása néhány percet is igénybe vehet. A hard reset végén egy hangjelzést hallhat, majd kövesse a kijelzôn megjelenô utasításokat!