A k√©sz√ľl√©k √ļjraind√≠t√°sa - Soft reset

Norm√°l √ļjraind√≠t√°s v√©grehajt√°sa

A norm√°l √ļjraind√≠t√°st gyakran h√≠vj√°k ¬Ąsoft reset¬Ē-nek. A norm√°l √ļjraind√≠t√°ssal minden fut√≥ programot meg lehet √°ll√≠tani. A norm√°l √ļjraind√≠t√°ssal nem t√∂rl√Ķdik semmilyen program vagy mentett adat.
FIGYELEM: Bizonyosodjon meg r√≥la, hogy minden adatot mentett, mivel a norm√°l √ļjraind√≠t√°s t√∂r√∂l minden nem mentett adatot!

Norm√°l √ļjraind√≠t√°s v√©grehajt√°s√°hoz:
1. Keresse meg a Reset gombot az iPAQ Pocket PC h√°tlapj√°n!
2. A tollal finoman nyomja meg a Reset gombot! A k√©sz√ľl√©k √ļjraindul √©s megjelenik a Today k√©perny√Ķ.

Teljes √ļjraind√≠t√°s v√©grehajt√°sa - Hard reset

A teljes √ļjraind√≠t√°st gyakran h√≠vj√°k ¬Ąhard reset¬Ē-nek. A teljes √ļjraind√≠t√°ssal t√∂r√∂lhet minden be√°ll√≠t√°st, telep√≠tett programot √©s adatot a mem√≥ri√°b√≥l. A teljes √ļjraind√≠t√°s kikapcsolja az akkumul√°tort. A bekapcsol√≥ gomb nem m√Ľk√∂dik, am√≠g az akkumul√°tor be nem kapcsol.

Teljes √ļjraind√≠t√°s v√©grehajt√°s√°hoz:
1. Nyomja le és tartsa nyomva az egyes (Calendar) és a négyes (iTask) gyorsindító gombokat, majd ezalatt a tollal nyomja meg a Reset gombot az iPAQ Pocket PC hátlapján!

HP iPAQ h2210 Hard reset Soft reset

2. Tartsa nyomva a gombokat, am√≠g a kijelz√Ķ el nem halv√°nyodik (k√∂r√ľlbel√ľl n√©gy m√°sodperc)!
3. Engedje fel a gyorsgombokat és a tollat!
Ellen√Ķrizheti a teljes √ļjraind√≠t√°st a Power gomb megnyom√°s√°val. Ha a teljes √ļjraind√≠t√°s sikeres volt, az iPAQ Pocket nem kapcsol be.
4. Ind√≠tsa √ļjra az akkumul√°tort az iPAQ Pocket PC h√°l√≥zati t√∂lt√Ķre helyez√©s√©vel vagy a Reset gomb megnyom√°s√°val