Normál újraindítás végrehajtása - Soft reset

A normál (vagy puha, soft) újraindítás esetén nem törlődik semmilyen program vagy mentett adat. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden adatot mentett a normál újraindítás végrehajtása előtt!

Az alábbi célokból hajtson végre normál újraindítást:

• Minden futó alkalmazás leállítása
• Új alkalmazások telepítése után
• A Pocket PC újraindítása, ha nem válaszol

A normál újraindítás végrehajtása:
1. Keresse meg a Pocket PC alján található süllyesztett Reset gombot!
2. A toll segítségével nyomja meg finoman a Reset gombot!


HP iPAQ hx2790 Hard reset Soft reset
Teljes újraindítás végrehajtása - Hard reset

Csak akkor hajtson végre teljes újraindítást, ha minden beállítást, adatot és a felhasználó által telepített alkalmazást törölni akar a RAM-ból.

FIGYELEM
: Teljes újraindítás esetén minden adat és program törlődik, ami nincs az iPAQ File Store-ba mentve.

Teljes újraindítás végrehajtása:

1. Nyomja meg Ă©s tartsa lenyomva a Calendar Ă©s az iTask gombokat!
2. Ezen gombok nyomvatartása közben a toll segítségével finoman nyomja meg az iPAQ Pocket PC alján található Reset gombot kb. 2 másodpercre!

HP iPAQ hx2790 Hard reset Soft reset

3. Amikor a Pocket PC képernyője elhalványodik, engedje el először a
Calendar Ă©s az iTask gombokat, majd a Reset gombot!
MEGJEGYZÉS: Ha több, mint két másodpercig nyomva tartja a Reset, Calendar és iTask gombokat, az akkumulátor lekapcsolódik. A készülék újraindításához csatlakoztassa a hálózati töltőt, vagy ismét nyomja meg a Reset gombot!
A teljes újraindítás végrehajtása után lehet, hogy újra kell telepítenie az iPAQ File Store-ban lévő alkalmazásokat is, hogy helyreállítsa az ikonokat és a teljes működőképességet.

4. A Pocket PC Ăşjraindul Ă©s bekapcsolĂłdik.
A gyári beállítások visszaállítása a teljes újraindítás végrehajtása után:
1. Érintse meg a Start > Programs > File Explorer > My Device menüpontot!
2. Érintse meg az iPAQ File Store mappát a megnyitásához!
3. Érintse meg az Edit > Select All menüpontot!
4. Érintse meg és tartsa a tollat a kiválasztott fájlokon, majd érintse meg a Delete menüpontot!
5. Érintse meg a Yes gombot a fájlok törléséhez!