HP iPAQ rz1717 soft reset


A készülék újraindítása

Normál újraindítás végrehajtása

A normál (vagy puha, soft) újraindítás leállít minden alkalmazást, de nem törlődik semmilyen program vagy mentett adat. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden adatot mentett a normál újraindítás végrehajtása előtt!

Az alábbi célokból hajtson végre normál újraindítást:

• Minden futó alkalmazás leállítása
• Új alkalmazások telepítése után
• A HP iPAQ újraindítása, ha nem válaszol

A normál újraindítás végrehajtása:

1. Keresse meg a Reset gombot!
2. A tollal finoman nyomja meg a Reset gombot! A HP iPAQ újraindul és a Today képernyő megjelenik.

HP iPAQ rz1717 hard reset soft reset

HP iPAQ rz1717 hard reset


Teljes újraindítás végrehajtása

A teljes (vagy hard) újraindításra akkor van szükség, ha minden beállítást, programot és adatot törölni akar a RAM-ból (Random Access Memory, itt tárolódnak az adatok és a betöltött alkalmazások).

FIGYELEM: Teljes újraindítás végrehajtása esetén a HP iPAQ visszatér az alapértelmezett állapotába és minden információ elveszik (fájlok, beállítások stb.), ami nincs a ROM-ba mentve. Az iPAQ File Store-ban lévő adatok nem vesznek el.

A teljes újraindítás végrehajtása:

1. Nyomja meg Ă©s tartsa lenyomva egyszerre a kĂ©szĂĽlĂ©k elejĂ©n találhatĂł 1-es Ă©s 4-es gombokat (1), Ă©s a tollal finoman nyomja meg a Reset gombot a kĂ©szĂĽlĂ©k alján (2)!

HP iPAQ rz1717 hard reset soft reset


MEGJEGYZÉS: Ellenőrízze az újraindítás végrehajtását a bekapcsoló gomb megnyomásával! Ha a teljes újraindítás végre lett hajtva, a HP iPAQ nem kapcsolódik be, míg az akkumulátort nem aktiválja újra.

2. A teljes újraindítás deaktiválja az akkumulátort. A bekapcsoló gomb nem működik az akkumulátor újraaktiválásáig. Az akkumulátor újraaktiválása:
  • Csatlakoztassa a hálĂłzati adaptert a HP iPAQ-hoz a kĂ©szĂĽlĂ©k feltöltĂ©sĂ©hez, vagy
  • finoman nyomja meg a Reset gombot a tollal!