HTC Touch Jade 3G Soft reset


HTC Jade 3G reset

Szoftveres újraindítás

Egyes esetekben szükség lehet a készülék újraindítására. A készülék szoftveres (más szóval normál) újraindításakor törlődik az aktív programok memóriája, és minden aktív program futása megszakad. Erre a műveletre akkor lehet szükség, ha a készülék a megszokottnál lassabban működik, esetleg valamelyik program nem fut megfelelően. A szoftveres újraindításra egyes programok telepítésekor is szükség lehet. A szoftveres újraindítás végrehajtásakor a futó programok nem mentett adatai elvesznek.

Szoftveres újraindítás végrehajtása
1. Vegye le a készülék hátlapját.
2. Húzza ki az érintőceruzát, és a hegyével nyomja meg az akkumulátortér mellett található RESET gombot.
A készülék újraindul, és megjeleníti a Kezdőképernyőt.

HTC Touch Jade 3G hard reset soft reset

Touch Jade 3G Hard reset


Hardveres újraindítás
Szükség esetén hardveresen (más szóval teljesen) újraindítható a készülék. Hardveres újraindítást csak akkor hajtson végre, ha a szoftveres újraindítással nem tudja elhárítani a problémát. A hardveres újraindításkor a készülék az alapállapotába kerül vissza, vagyis abba az állapotba, amelyben a megvásárlásakor és első bekapcsolásakor volt. Minden telepített program, bevitt adat és a készülék testreszabását szolgáló beállítás elvész. A készüléken kizárólag a Windows Mobile® szoftverek és az egyéb előre telepített programok maradnak meg.
Figyelem! A művelettel gyári alapállapotába állítja vissza a készüléket. Ügyeljen arra, hogy a hardveres újraindítás előtt minden telepített programról és minden felhasználói adatról biztonsági másolatot kell készítenie.
Fontos
Ha a Fájlok titkosítása a memóriakártyára mentéskor opció engedélyezett, készítsen biztonsági mentést a memóriakártyán lévő összes fájlról mielőtt törölné a háttértárolót, teljes újraindítást végezne vagy frissítené a ROM rendszerszoftvert. Ellenkező esetben többé nem tud majd hozzáférni a memóriakártyán lévő titkosított fájlokhoz. A memóriakártya és a számítógép között az ActiveSync vagy a Windows Mobile eszközközpont segítségével vigye át a fájlokat. A művelet után másolja vissza a fájlokat a memóriakártyára.

HTC Touch Jade 3G hard reset


Hardveres újraindítás végrehajtása
1. Kapcsolja ki a készüléket.
2. Nyomja meg és tartsa nyomva a HANGERŐ LE és az ENTER gombokat, majd nyomja meg a BEKAPCSOLÓ gombot.
Ekkor a következő üzenet jelenik meg a képernyőn:

HTC Touch Jade 3G hard reset soft reset

3. Nyomja meg a HANGERŐ gombot a hardveres újraindítás elvégzéséhez, vagy nyomjon meg bármilyen másik gombot az újraindítás visszavonásához.


Háttértároló törlése
A háttértároló törlésével is vissza lehet állítani a készülék gyári alapbeállítását.
1. A Kezdőképernyőn csúsztassa az ujját a Beállítások fülre, majd érintse meg a Minden beállítás elemet.
2. A Rendszer fülön érintse meg a Háttértároló törlése elemet.
3. Írja be az „1234” kódot, majd kattintson az Igen gombra.