Az A701 újraindítása Soft reset
FIGYELEM: Az újraindítással minden el nem mentett adat elveszik.
A kézi számítógép újraindítása, funkciójában az asztali számítógép
újraindításának felel meg. Ekkor újra indul az operációs rendszer, de az el nem mentett adatok elvesznek. Néhány esetben elfordulhat, hogy újra kell indítani az A701-est; például, újra kell indítani amikor az A701 nem válaszol; más szóval, olyan mintha “lefagyott” volna. Az érintő ceruza használatával nyomjuk meg az A701 RESET (újraindítás) gombját.

Hard reset Soft reset

 

A gyári alapállapot visszaállítása Hard reset
Néhány esetben szükségünk lehet arra, hogy az A701 memóriájának törlésével visszaállítsuk a gyári alapállapotot. Például a következő esetekben törölnünk kell a memóriát:

  • Amikor újraindítás után az A701 nem válaszol.
  • Amikor elfelejtettük a jelszavunkat.

A memória törlése azt jelenti, hogy minden, amit az A701-es memóriájába elmentettünk, beleértve az összes fájlt, programbeállítást és további, általunk telepített programokat, törldnek. (A gyártó által a ROM-ba telepített programok megmaradnak.)
FIGYELEM: Az adataink biztonsága érdekében, szükséges lehet, hogy töröljük a memóriát, ezért tanácsos, hogy gyakran mentsük az adatainkat.
Az A701 memóriájának törléséhez tegyük az alábbiakat:

  1. Győzdjünk meg arról, hogy az A701 ki van kapcsolva.
  2. Nyomjuk meg, és tartsuk lenyomva a hangerő le gombot. Amíg azt tartjuk, nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a hívás vége gombot. 
  3. Miután az A701 megrezeg, elengedhetjük mindkét gombot.
  4. Az A701 automatikusan be fog kapcsolni. A billentyűzet háttérvilágítása felvillan, és a beállítás varázsló megjelenik a képernyőn. Kövessük a képernyőn megjelen utasításokat, hogy végrehajtsuk a beállítás varázslót.
  5. Hozzuk létre újra a kapcsolatot az asztali számítógépünkkel.
  6. Amennyiben szükséges telepítsük újra a hozzávaló szoftvereket.