O2 XDA Argon soft reset


A készülék újraindítása

Újraindíthatja (Soft reset) vagy gyári alapállapotba (Full reset) helyezheti készülékét. A soft reset során a készülék újraindul és az el nem mentett adatok törlődnek. A full reset-tel a készüléken visszaállítja az eredeti gyári beállításokat és töröl minden programot, fájlt, cím bejegyzést és egyéb információt, amit a készülékére korábban elmentett vagy telepített. Ezért rendkívül fontos, hogy az adatairől rendszeresen biztonsági másolatot készítsen memóriakártyára vagy az asztali számítógépére.

Az O2 XDA Argon soft reset-e

• Az újraindításhoz a ceruzával nyomja meg a Reset gombot. A soft reset után a készülék újraindul és a kezdő képernyő fogadja.
O2 XDA ARGON hard reset soft reset

O2 XDA Argon hard resetO2 XDA Argon hard reset

  1. Nyomja meg a készüléken a bal oldali és jobb oldali "soft" gombot, majd ezzel párhuzamosan nyomja meg a ceruzával a RESET gombot. 
  2. Engedje el a ceruzával a RESET gombot, de továbbra is tartsa nyomva a két SOFT gombot, amíg a következő üzenetet nem látja a képernyőn.

O2 XDA ARGON hard reset soft reset

  1. Engedje el a két SOFT gombot, majd nyomja meg a gombot.
Figyelem! A készülék visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra és törlődik minden eddig telepített alkalmazás, létrehozott fájl és beállítás.