O2 XDA Exec soft reset


A készülék újraindítása

Újraindíthatja (Soft reset) vagy gyári alapállapotba (Full reset) helyezheti készülékét. A soft reset során a készülék újraindul és az el nem mentett adatok törlődnek. A full reset-tel a készüléken visszaállítja az eredeti gyári beállításokat és töröl minden programot, fájlt, cím bejegyzést és egyéb információt, amit a készülékére korábban elmentett vagy telepített. Ezért rendkívül fontos, hogy az adatairől rendszeresen biztonsági másolatot készítsen memóriakártyára vagy az asztali számítógépére.

Az O2 XDA Exec soft reset-e

• Az ĂşjraindĂ­táshoz a ceruzával nyomja meg a Reset gombot. A soft reset után a kĂ©szĂĽlĂ©k Ăşjraindul Ă©s a kezdĹ‘ kĂ©pernyĹ‘ fogadja.

Figyelem! Kapcsolja ki a készüléket soft reset végrehajtása vagy az akkumulátor / SIM kártya kivétele vagy behelyezése előtt.

O2 XDA Exec hard reset soft reset

O2 XDA Exec hard resetO2 XDA Exec hard reset

• Nyomja meg a kĂ©szĂĽlĂ©ken az ábrán bekarikázott kĂ©t "soft" gombot, majd ezzel párhuzamosan nyomja meg a ceruzával a RESET gombot. A gyári alapállapot visszaállĂ­tásához nyomja meg a 0-t vagy az X-t ha mĂ©gsem szeretne hard reset-et vĂ©gezni.

O2 XDA Exec hard reset soft reset