Újraindíthatja (Soft reset) vagy gyári alapállapotba (Full reset) helyezheti készülékét. A soft reset során a készülék újraindul és az el nem mentett adatok törlődnek. A full reset-tel a készüléken visszaállítja az eredeti gyári beállításokat és töröl minden programot, fájlt, cím bejegyzést és egyéb információt, amit a készülékére korábban elmentett vagy telepített. Ezért rendkívül fontos, hogy az adatairől rendszeresen biztonsági másolatot készítsen memóriakártyára vagy a asztali számítógépére.

Újraindítás - Soft reset

Qtek 2020i Hard reset Soft reset

Ha a PDA-telefonja az utasításokra lassan reagál, vagy lefagy, próbálkozzon a készülék újraindításával (soft reset). A soft reset után a készülék újraindul és beállítja a memóriakiosztást. Az el nem mentett adatok elveszhetnek.
Az újraindításhoz a ceruzával nyomja meg a Reset gombot.

Qtek 2020i Hard reset Soft reset

Qtek 2020i Hard reset

Nyomja le és tartsa lenyomva a bekapcsoló (power) gombot, majd közben a ceruzával nyomja meg a reset gombot.


A gyári alapállapotba helyezés törli a memóriát, az összes adatot és a készülék visszaállítja az alapértelmezett beállításokat. A gyárilag telepített programok megmaradnak, míg az Ön által létrehozott fájlok, alkalmazások törlésre kerülnek.
Nyomja le és tartsa lenyomva a bekapcsoló (power) gombot, majd közben a ceruzával nyomja meg a reset gombot. Az alapállapotba helyezést megelőzően győződjön meg arról, hogy az összes adatáról készített biztonsági másolatot SD kártyára vagy az asztali számítógépére.

Qtek 2020i Hard reset Soft reset