Markets.Bitcoin.Com holder fort som Coinmarketcap Midlertidig går frakoblet

Coinmarketcap (CMC) gikk midlertidig frakoblet torsdag 13. august, og normal service ble bare gjenopptatt noen timer senere, men ikke før det ble vanskelig for et antall vanlige brukere. Kryptoinvestorer som er vant til CMCs tjenester krympet for å finne pålitelige alternative kilder til ferske markedsdata.

I løpet av denne driftsstansen fikk kryptohandlere som er nye for markedene. Bitcoin Future fikk et glimt av hva plattformen har å tilby. Markets.Bitcoin.com samsvarer med CMC for de fleste beregninger, inkludert profesjonelle diagrammer for tradingview og Into the Block onchain-data. Ikke bare kan du holde deg oppdatert med de beste markedskapslene på digital valuta, men det er alltid en mengde pålitelige kryptodata tilgjengelig på markedene.Bitcoin.com.

Markets.Bitcoin.com slår konkurransen når det gjelder unike brukeropplevelser knyttet til onchainstatistikk, handel og opptjening, og token analyse fra en rekke blockchains.

For eksempel tilbyr market.Bitcoin.com data og handelsmuligheter for rundt 500 av de toppnoterte symbolene / myntene

Markets.Bitcoin.Com holder fort som Coinmarketcap Midlertidig går frakoblet

Markets.Bitcoin.com tilbyr profesjonelle graderingsdiagrammer som stammer fra Tradingview. Brukerne kan også se pris, markedskapital, 24-timers handelsvolum, forsyningsdata og daglige transaksjoner for et utall kryptoandeler. ** Prisdata i dette bildet gjenspeiler muligens ikke prisen på disse eiendelene etter publiseringstidspunktet.

Investorer, entusiaster og data geeks besøker markets.Bitcoin.com kan sømløst kjøpe eller handel tokens mens bytte av digitale ressurser er også mulig med Bitcoin.com lommebok .

Markets.Bitcoin.Com holder fort som Coinmarketcap Midlertidig går frakoblet

Markets.Bitcoin.com gir oppdaterte markedsdata i sanntid, og du trenger ikke å oppdatere skjermen for å se prisendringene. ** Prisdata i dette bildet gjenspeiler muligens ikke prisen på disse eiendelene etter publiseringstidspunktet.

Derfor er CMCs nedetid bare upraktiske brukere som utelukkende er avhengige av det for kryptering av kryptiva. I tillegg får besøkende til markedene. Bitcoin.com får også en sjanse til å tjene med Cred , en lisensiert California-basert långiver som gir partnere nøkkelferdige krypto-utlån og låntjenester.

CMC, som nå eies av Binance, la nylig til en veldig annen inntjeningsfunksjon

Markets.Bitcoin.Com holder fort som Coinmarketcap Midlertidig går frakoblet

Markets.Bitcoin.com tilbyr Into the Block-data som er gitt token-sammendrag. ** Prisdata i dette bildet gjenspeiler muligens ikke prisen på disse eiendelene etter publiseringstidspunktet.
Likevel markets.Bitcoin.com tilbyr krypto investorer en mer omfattende tjeneste fordi det er en del av en større gruppe bestående av spesialiserte tjenesteleverandører.

Cryptocurrency-investorer som besøker marked.bitcoin.com, får ikke bare utnytte en ikke-depot krypto-lommebok, handle eller få oppdatert token-data. De får også koblinger til de hotteste cryptocurrency-nyhetene over hele verden.