Ny tidslinje viser Bitcoins pris sammen med historiske begivenheder i det sidste årti

Har store begivenheder gennem Bitcoins historie påvirket prisen?

Bitcoin ( BTC ) har rejst en begivenhedsrig vej siden oprettelsen i 2009

TradingView.com afslørede for nylig et BTC-diagram, der viser større begivenheder i det digitale aktivs historie sammen med kryptokurrencyens stadigt skiftende pris.

Udgivet på tirsdag påpeger diagrammet potentielt betydningsfulde begivenheder på Bitcoins prissti, der viser en „konsolideret historie med Bitcoin Evolution overlejret på de facto-kryptokort (af TradingView)“, fortalte platformens generaldirektør, Pierce Crosby, til Cointelegraph.

TradingViews team har til hensigt at opdatere diagrammet hver 14. dag – men hvis store nyheder går i stykker, siger holdet, at de vil justere metrics hurtigere. Ved at klikke på forskellige bobler på diagrammet får du en forklaring på hver begivenhed. Webstedet viser også begivenheder i bloglignende form under diagrammet.

Crosby sagde:

„TradingView-tidslinjer har været en unik opgave fra vores centrale visualiseringsteam og viser os vigtigheden af ​​at sætte ’nyheder i sammenhæng‘ (det tilsvarende diagram). Vi forventer, at denne logik vil blive meget mere mainstream i de kommende år for at bevise relevansen af ​​en givet nyhedshistorie. Dette er kun det første skridt. “

Værdien mindre end $ 1 i sine tidligste dage, og det digitale aktiv steg kraftigt over $ 40.000 i 2021. Mange store begivenheder har fundet sted langs den prissti, såsom Mt. Gox prøvelser .

„Vores første observationer viser den umiddelbare indvirkning af historiske begivenheder på aktivets pris,“ sagde Crosby. BTC-tidslinjen viser en spænding af begivenheder, selvom de seneste overskrifter fokuserer på de mange prishindringer, der er brudt af aktivet.

„Ser man på nogle af de tidlige historiske begivenheder, er de dværg af prisaktionen i 2015 – 2017, den første periode, hvor aktuelle begivenheder fangede investorernes mainstream-fantasi,“ observerede Crosby fra diagrammet.

En sådan tidslinje tilføjer et værktøj til diskussioner om Bitcoins pris, da det vedrører begivenheder og muligvis korrelerede reaktioner. „At se udelukkende på BTC-prisbevægelser på markedet giver et ufuldstændigt overblik over, hvorfor dets pris svinger som den gør på en tilsyneladende volatil måde,“ sagde Crosby og tilføjede:

„Tidslinjer er den første omfattende kilde til aktiekursbevægelser sammen med tilsvarende virkelige begivenheder, så investorer kan forstå, hvorfor der er visse stigninger eller fald, hvilket hjælper med at informere dem om fremtiden og give dem en dybere forståelse af det aktiv, de handler . „